Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

19. 09. 2014. 16:25 >> 16:26

RADNJIĆ SANKCIONISAN

I tivatski odbor uz Pajovića

Momčilo Momo Radnjić isključen je iz Glavnog odbora Pozitivne Crne Gore, odlučio je Opštinski odbor te stranke u Tivtu.

Iz POzitivne je saopšteno da njihov Opštinski odbor u Tivtu ne podržava podnešenu inicijativu za smjenu Darka Pajovića i da se ograđuje od potpisa koji su na tu inicijativu, bez njihovog znanja i saglasnosti, stavili predstavnici Tivta u Glavnom odboru partije.

"Zbog takvog odnosa i iznošenja stavova, koji nemaju uporište u matičnom odboru, Opštinski odbor je donio odluku da se Momčilo Momo Radnjić kao predstavnik Tivta u Glavnom odboru stranke razriješi te dužnosti i da se na njegovo mjesto imenuje drugi predstavnik iz ove opštine", navodi se u saopštenju.

Podsjećaju da je dosadašnji predsjednik opštinskog odbora u Tivtu, Silvijo Marković, u međuvremenu napustio stranku i da je na sjednici Opštinskog odbora za predsjednicu je izabrana Ljiljana Mitrović.

"Odbor je pružio podršku aktuelnom rukovodstvu da postojeće unutarstranačke probleme riješi u najboljem interesu stranke", kazali su iz Pozitivne.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније