Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

25. 03. 2024. 12:23 >> 12:22
2
Čitaj mi:

Borovinić Bojović odgovorila Anđušiću

Većina se nije raspala, jasno je ko želi krizu

Већина се није распала, упркос вашим жељама да се све и свуда распадне, сада је јасно ко жели кризу, kazala je predsjednica Skupštine Glavnog rada Jelena Borovinić Bojović.

Ona je to kazala odgovarajući poslaniku DPS-a u Skupštini Crne Gore i šefu Kluba odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada Mihailu Anđušiću koji je kazao da su se Uprava Glavnog grada i parlamentarna većina raspali sami od sebe usljed nerada, nestručnosti i partitokratije.

Borovinić Bojović je kazala da je ta reakcija odborničkog kluba Demokratske partije socijalista potvrdila sve što je kazala ovih dana: "raspad većine želi samo i isključivo DPS".

"I to nije novost, to je kontinuitet politike DPS: kriza, raspad, svađa, haos, to su rezultati politike ove stranke i ciljevi kojima i dalje teži. To je za njih prirodan ambijent ali i razlog zašto su ih građani Podgorice ubjedljivom većinom poslali u prošlost", navodi Borovinić Bojović.

Ona je istakla da je narednih dana pred odbornicima većine sasvim jednostavan izbor: "ili interes građana Podgorice ili DPS".

"Uprkos činjenici da su demokratski procesi odmakli, DPS pokazuje da ne razumije ni osnove demokratije, pluralizma i razlike u mišljenjima. Ipak, njihove izjave su korisne u raščišćavanju situacije. Svaka vrsta ucjene i nestabilnosti odgovara samo njima, pa je izbor narednih dana pred odbornicima većine sasvim jednostavan: ili interes građana Podgorice ili DPS. Vrijeme je pokazalo da jedno uz drugo ne ide", kazala je predsjednica Skupštine Glavnog rada Jelena Borovinić Bojović.

Podsjećamo, Borovinić Bojović je gostujući u Jutranjem programu TVCG kazala da "uprkos činjenici da su demokratski procesi odmakli, DPS pokazuje da ne razumije ni osnove demokratije, pluralizma i razlike u mišljenjima. Ipak, njihove izjave su korisne u raščišćavanju situacije. Svaka vrsta ucjene i nestabilnosti odgovara samo njima, pa je izbor narednih dana pred odbornicima većine sasvim jednostavan: ili interes građana Podgorice ili DPS. Vrijeme je pokazalo da jedno uz drugo ne ide".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније