Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

15. 03. 2024. 16:58 >> 17:14
7
Čitaj mi:

krapović

"Detaljno ćemo analizirati istraživanje o podršci članstvu u NATO-u"

Ministar odbrane Dragan Krapović kazao je na današnjoj sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu da će resor kojim rukovodi detaljno analizirati posljednje istraživanje koje se odnosi na podršku građana članstvu u NATO, i poručio da će u skladu sa tim i drugim relevatnim podacima uskladiti strategiju.

Krapović je kazao da su evidentne razlike u istraživanju koje su rađene u više navrata u posljednjih 18 mjeseci, a koje se konkretno odnose na procenat podrške članstvu u NATO-u.

"Vjerujem ovom istraživanju, vjerujem da su ga radile kredibilne institucije i organizacije. Moramo imati u vidu da se ovakva istraživanja rade na određenoj, brojčano limitiranoj grupi kroz određenu metodologiju koja ne mora uvijek biti tačna. U nekim istraživanjima je podrška članstvu u NATO-u veća. Istraživanja su dobra i treba ih uzeti u razmatranje o komunikaciji sa javnošću. Mi ćemo i ovo istraživanje u MO detaljno analizirati i naravno u skladu sa tim i drugim relevatnim podacima uskladiti našu strategiju, i rekao bih u kontinuitetu doprinositi da Crna Gora kao mala država ima određeni strepen sigurnosti u globalnim previranjima kroz članstvo u ovom trenutku najjačem vojno političkom savezu na svijetu", kazao je Krapović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније