Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

28. 02. 2024. 21:44 >> 21:47
Čitaj mi:

Vuković o protestnoj noti

"Dok se MVP “pravi mrtvo”, politički sporazum je samo slovo na papiru"

Zvanična reakcija Ministarstva vanjskih poslova BiH potvrđuje sve ono o čemu Demokratska partija socijalista govori mjesecima i zbog čega smo danas podnijeli inicijativu za razrješenje predsjednika Skupštine Andrije Mandića, napisao je poslanik DPS-a Ivan Vuković na mreži X.

Ministarstvo vanjskih poslova Bosne i Hercegovine uputilo je protestnu notu Vladi Crne Gore nakon sastanka predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem.

”Dok se naše Ministarstvo vanjskih poslova “pravi mrtvo”, ovo je dokaz da je politički sporazum o formiranju 44. Vlade mrtvo slovo na papiru “, poručio je Vuković na mreži X.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније