Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ A.B. ]

13. 11. 2023. 15:00 >> 15:07
2

POTPREDSJEDNIK VLADE

Bečić: Cetinje čuva vječiti plamen slobode i pravde

Dan Prijestonice nas podjeća da je svaka kap naše istorije utkana u temelje slobode naše zemlje, poručio je potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić, povodom obilježavanja Dana Prijestonice.

"Sa ponosom i čašću obilježavamo Dan Prijestonice, dan koji nas podsjeća da je svaka kap naše istorije utkana u temelje slobode i pravde naše zemlje. Cetinje nas uči da mudrost nije samo u slavljenju prošlosti, već i u hrabrom suočavanju sa izazovima budućnosti, čuvajući vječiti plamen slobode i pravde. Neka nas ovaj dan podsjeti na našu zajedničku odgovornost da čuvamo i njegujemo nasljeđe naših predaka, da gradimo budućnost koja će biti dostojna naše prošlosti. Sa ponosom gledamo naprijed, čuvajući sjećanja na sve one koji su doprinijeli da Cetinje postane simbol crnogorske državnosti i kulture. Sretan Dan Prijestonice svim Cetinjankama i Cetinjanima i svima koji Cetinje nose u srcu! Neka naš grad cvjeta u miru, slobodi i prosperitetu", poručio je Bečić. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније