Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 03. 2013. 23:26 >> 23:18
5

IZBORNA KONVENCIJA

Milić: I rođenog brata bih zatvorio

“Svi će odgovarati za svoje greške. Pa da mi je rođeni brat mora da završi tamo đe mu je mjesto“, poručio je lider SNP-a Srđan Milić na završnoj konvenciji te partije pred izbore u Nikšiću. SNP je takođe poručio da će“kada dođe na vlast tražiti reviziju poslovanja u opštini”.

 

 

Predsjednik  Opštinskog odbora SNP-a Dragutin Bata Raičević, komentarisao je izjavu premijera Mila Đukanovića koji je na skupu u Dragovoj Luci kazao da se nazire svjetlo na kraju tunela.

„On je poslije 23 godine primijetio svjetlo na kraju tunela, a sam vozio kompoziciju koja se zove Crna Gora isto toliko godina. U tom vozu postoje prvi i drugi razred, mi smo u drugom ,naravno. I on sad traži od Nikšićana da ih provoza još četiri godine do izlaza iz tunela“, kazao je Raičević.

„Gospodine Đukanoviću, Vi i Vaša partijska družina ste, između ostalog, licemjeri jer čim nešto zaškripi proglašavate nas izdajnicima koji ne vole Crnu Goru. Ali svima nama je sada jasno, poslije svih ovih afera koliko volite Crnu Goru i zašto je volite”, kazala je Veselinka Peković.

Pored  DPS-a, oštricu svoje kritike i prema ostalim opozicionim partijama usmjerio je šef poslaničkog kluba SNP-a, Aleksandar Damjanović.

„Neko je htio da se nadgornjava ko je najjača opoziciona strana u Nikšiću, neko je podnosio paltforme, neko dopune paltformi, 40 dana je trajalo mrcvarenje izborne volje Nikišića i onda se onaj ko to stalno radi sjetio da ukrade tu volju i danas imamo nove izbore. No, dobro je što ih imamo jer je svako mogao da vidi ko je onaj gdje je siguran glas“, kazao je Damjanović.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније