Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Portal RTCG ]

25. 08. 2023. 16:19 >> 16:23
6

RADUNOVIĆ

"Dio stranaka koje žele da uđu u Vladu godinama sateliti DPS-a"

Dio stranaka koje se pominju kao novi konstituenti u novoj Vladi Crne Gore decenijama su "satelitske” stranke DPS-a i ta činjenica se ne mijenja ni ulaskom "Za budućnost Crne Gore" u vlast, kazao je poslanik ZBCG Slaven Radunović.

Radunović je prokomentarisao današnje saopštenje Pokreta Evropa sad, gdje se navodi da ako koalicija ZBCG dobije funkcije, Bošnjačka stranka im je prihvatljiva, u suprotnom je "satelit DPS-a".

"Samo kratko odgovoriti autorima ovog teksta, koji očigledno imaju veoma negativno mišljenje o političkoj zrelosti naših građana, čim pokušavaju da im nametnu ovako djetinjastu priču. Dakle, stranke koje se pominju su decenijama “satelitske” stranke DPS-a i ta činjenica se ne mijenja ni ulaskom ZBCG u vlast", dodao je Radunović. 

On je istakao da se mijenja njihov potencijal za uticanje na odluke, kojim bi se omogućilo DPS-u da kontroliše tu vladu.

"Sa nama u vladi i naših 13 poslanika u parlamentu, njihov uticaj se svodi na nivo realnog, koji bi mogli da koriste za što efikasnije autentično zastupanje svog naroda. I to je to", zaključio je Radunović. 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније