Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Милица Капа [ TVCG ]

24. 06. 2023. 18:44 >> 20:37
2

KONGRES LP

Belan novi lider Liberalne partije

Vatroslav Belan novi je predsjednik Liberalne partije.

U izjavi za TVCG kazao je da će njihova politika biti usmjerena ka članstvu Crne Gore u Evropsku uniju, na sistemu usmjerenom na pojedincu, te da će fokus biti i na mladima.

Dosadašnji lider Liberalne partije Andrija Popović biće počasni predsjednik, a na Kongresu te partije izabrani su i novi potpredsjednici.

Belan je poručio da će LP završiti evro put, modernizovati liberalnu ideologiju i uvesti novu liberalnu paradigmu.

"Da se fokusiramo na mlade i da indentifikjemo one koje mogu da iznesu taj mukotrpan posao. Naš put će biti trnovit, ali sam siguran da će biti uspješan", kazao je Belan. 

Za potpredsjednike partije su izabrani Ammar Borančić, Jelena Marković i Aleksandar Ljumović. 

Belan je takođe poručio da će liberali biti pouzdan partner svojim tradicionalnim saveznicima sa kojima su zajedno nastupali na parlamentarnim izborima.

"Želimo da razgovaramo sa svima koji imaju viziju evropske i građanske Crne Gore kako bi zajednički doprinijeli ubrzanom razvoju crnogorskog društva. Liberali će ponuditi konkretna rješenja na savremene potrebe crnogorskog društva koje mora da se mijenja i bude drugačije nego što je danas. Dobrodošli su svi koji dijele takve vrijednosti", zaključio je on.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније