Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Б.

06. 03. 2023. 13:36 >> 13:36
2

U TUZIMA PONOVILI REZULTAT IZ 2019.

"Uprkos pritiscima, u politiku BS građani vjeruju"

Bošnjačka stranka je sa četiri osvojena odbornička mandata u Tuzima ponovila rezultat iz 2019. godine, što je, kako navode, pokazatelj da politiku Bošnjačke stranke, uprkos brojnim pritiscima, građani prihvataju i iskreno joj vjeruju.

"Kao dio koalicije 'Pravim putem', dali smo značajan doprinos ostvarenom rezultatu. Nastavljamo iskrenu borbu za položaj Bošnjaka u opštini Tuzi. Sigurni smo da je rezultat Bošnjačke stranke u Tuzima dobra uvertira za vanredne parlamentarne izbore", navode u saopštenju.

Kako poručuju, Bošnjačka stranka će u Tuzima, kao i do sada, biti na braniku univerzalnih ljudskih prava, zalažući se prije svega za koncept multietičnosti, multikulturalnosti i suživota, kao i očuvanja autentične kulture, tradicije i običaja Bošnjaka u ovoj opštini, kao i poboljšanja ekonomskog položaja i socijalnog statusa građana.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније