Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

15. 09. 2022. 12:31 >> 12:31
13

MIKIĆ POZVAO

DF i Demokrate da kažu šta pripada koaliciji "Crno na bijelo"

Izvršni direktor Građanskog pokreta URA Zoran Mikić pozvao je kolege Demokratskog fronta (DF) i Demokratske Crne Gore da se dogovore i kažu šta misle da pripada koaliciji "Crno na bijelo". Na konferenciji za medije je poručio da su spremni da odustanu od "kontrolnog paketa", ali ne i od borbe protiv organizovanog kriminala.

Mikić je, nakon nakon prvog dijela današnjih razgovora partija većine od 30. avgusta, ocijenio da je neodgovorno da nakon šest sastanaka niko nije izašao sa predlogom imena. 

"Nakon svih sastanaka, jedino mi nešto pokušavamo da nudimo, dio kolega se do današnjeg dana nije izjasnio... Kolege iz DF-a i Demokrata naprave dogovor i kažu šta misle da pripada koaliciji Crno na bijelo. Nne želimo polemiku, ali neka kažu koja je mjera koja našoj koaliciji pripada, a mi ćemo se u odnosu na to izjasniti", rekao je on, između ostalog.

U GP URA, kako je naveo, smatraju da je dijelu kolega jedini cilj bio da Abazović ne bude mandatar.

"Dio poslanika treba da prestane da se krije iz URA i koalicije Crno na bijelo i njihova četiri poslanika. Ako nijesu u stanju da se dogovore, neka to objasne crnogorskoj javnosti", dodao je Mikić.

Istakao je i da su pojedini u prethodnom periodu rizikovali dosta, te da ne žele da se "igraju sa njihovim trudom". 

"Imamo svoje političke principe, politiku i znamo šta nam je cilj. Moguće i da naša borba protiv organizovanog kriminala smeta... Spremni smo da odustanemo od kontrolnog paketa, ali ne i da odustanemo od borbe protiv... Pojedini su rizikovali dosta, ne želimo da se igramo sa njihovim trudom...", kazao je Mikić u Parlamentu.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније