Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

23. 08. 2022. 14:46 >> 14:43
2

DF BUDVA SAOPŠTIO

"Demokrate i DPS ušle u dugoročni aranžman"

Nakon što su u Skupštini Crne Gore Demokrate digle ruke zajedno sa DPS-om i njenim satelitima za izglasavanje nepovjerenja Vladi, jasno je da su sve maske pale i da su sa njima ušli u dugoročni aranžman, saopštio je budvanski odbor DF-a.

Podsjećaju da je to "kruna kontinuirane saradnje jer su Demokrate sa DPS već izglasali razoluciju o Srebrnici kojom se srpski narod proglašava genocidnim".

Zajedno su, kako navode, smijenili bivšeg ministra pravde Vladimira Leposavića i izglasalu sankcije Ruskoj federaciji.

"Kada god je bilo ključno da DPS donese odluke koje nanose štetu Crnoj Gori vidmo da su uvijek imali pomoć poslanika Demokrata. Tako je bilo i u Budvi, gdje su Demokrate udruženim bojkotom sjednica parlamenta sa DPS proizveli krizu, doveli do raspuštanja lokalne skupštinu i uvođenja prinudne uprave", kazali su iz DF-a Budve.

Konačno je, navode, "postalo jasno svima da su prethodnih godina podrivale vlast u Budvi sa namjerom da DPS daju vještačko disanje i vrate ih u život kao svoje prirodne političke i poslovne partnere".

"Kao što vidimo, Demokratama ne valja niti jedan politički subjekt osim DPS pa se nameće prosti zaključak da samo sa njima mogu i hoće da prave koaliciju. U suprotnom, ne bi odbili dogovorenu rekonstrukciju Vlade bez DPS u kojoj bi učestvovala većina koja je ustanovljena nakon 30.avgusta 2020. godine i krenulo se u postupak dalje demontaže prethodnog režima. Sujeta njihovog lidera Alekse Bečića da po svaku cijenu bude premijer i želja nekih budvanskih liderčića da nastave poslovne dilove sa DPS-on, gurnula je ovu partiju u zagrljaj organizovane kriminalne grupe", kazali su, između ostalog, iz DF-a Budva.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније