Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 01. 2014. 12:28 >> 12:30

POZITIVNA - PLJEVLJA

Regionalni razvoj mrtvo slovo na papiru

Regionalni razvoj države je samo mrtvo slovo na papiru, jer je vladajućoj eliti i dalje prioritet - razvoj Podgorice i pojedinih primorskih opština dok je na sjeveru sve više ugašenih preduzeća, nezaposlenih građana, bijede i siromaštva, saopštio je opštinski odbor Pozitivne Crne Gore Pljevlja.

 

Kako su naglasili, stalno iseljavanje, sve starije stanovništvo, alarmantna ugroženost životne sredine, zdravsteni problemi građana - su postali svakodnevica kojom se mogu dičiti Pljevlja.

''Posebno zabrinjava nebriga državnih organa za grad, koji sve brže umire bez obzira što predstavlja stub ekonomije Crne Gore. Ponižavajuće je sa koliko indolentnosti država ne reaguje na sve alarmantniju ekološku ugroženost Pljevalja, gdje skoro svako dijete ima pluća čovjeka od 50 godina'', tvrde u Pozitivnoj.

Zbog svega toga, kako su saopštili, krajnje je vrijeme da građani Pljevalja u 2014., na predstojećim izborima jedinstveno pokažu da je dosta lažnih obećanja i da je vrijeme da izaberu zdraviju budućnost, a odnarođeni režim konačno pošalju u prošlost.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније