Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

23. 02. 2022. 17:26 >> 19:37
8

DPS TVRDI

"Delić podijelio više otkaza u Opštini Mojkovac"

Novi predsjednik Opštine Mojkovac Vesko Delić podijelio je više otkaza zaposlenima u lokalnoj samoupravi i bez posla i egzistencije ostavio više porodica i građana, saopštio je mojkovački DPS.

"Da je 'sloboda pristigla' u Mojkovac samo onima koji su politički podobni novom predsjedniku Opštine svjedoče aktuelna zbivanja u našem gradu. Sa početkom radne sedmice, novi predsjednik Opštine Vesko Delić krenuo je u ispunjavanje svojih predizbornih obećanja - oslobođenja i unaprjeđenja Mojkovca na način što je podijelio više otkaza u lokalnoj samoupravi i ostavio više porodica i građana Mojkovca bez posla i egzistencije", tvrdi DPS Mojkovca.

Umjesto, kako navode, da se bavi dovođenjem investitora "o kojima je toliko govorio u prethodnom medijskom nastupu", Delić, tvrde iz DPS-a, "sprovodi političku čistku među zaposlenima u Opštini Mojkovac".

"Nego to je tek zagrijavanje i početak takozvanih reformi po njegovim riječima 'glomaznog opštinskog aparata', ali glomaznog jedino kada su u pitanju isključivo pojedinci koji podržavaju DPS. Demonstrirajući strogi politički revanšizam, sadašnji predsjednik, olako potpisuje otkaze svima koji ne zadovoljavaju odgovor na njegovo pitanje: 'Je li on/ona naš?' odnosno svima onima koji ne podržavaju anticrnogorsku i klero-fašističku politiku DF-a i sličnih koalicionih partnera trenutne vlasti u Mojkovcu", saopšteno je iz DPS-a.

Pitaju i da li na taj način Delić namjerava da spriječi iseljavanje iz Mojkovca i radi u najboljem interesu svih građana: "Očigledno da ili ne zna svoj posao ili radi u najboljem interesu, ali samo svojih pristalica, što će građani Mojkovca itekako znati da pamte i uzvrate".

Otkazima, ucjenama i pritiscima Delić, kako su kazali, ne može nikoga zastrašiti niti poniziti.

"A ponajmanje možete poljuljati stabilnu podršku Demokratske partije socijalista u Mojkovcu i njenih 14 mandata. Nije trebalo građanima Mojkovca dugo da se uvjere u nepostojanje bilo kakve ideje niti  razvojne inicijative gospodina Delića koja bi mogla otvoriti vrata kvalitetnijem životu i razvoju Mojkovca. Umjesto toga, jedino su mogli čuti kako se gospodin Delić kiti tuđim perjem i to promovišući kapitalne projekte koji su otpočeti za vrijeme izvršne vlasti čiji je stožer bila naša partija u Mojkovcu", kazali su iz mojkovačkog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније