Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

14. 02. 2022. 11:11 >> 11:13

LOKALNI DPS

"O radu prethodne vlasti u Mojkovcu govore rezultati"

U proteklih 12 godina koliko smo vršili vlast u Mojkovcu, naša partija je u potpunosti realizovala sve izborne programe, što je rezultiralo time da se umnogome nabolje promijenio život Mojkovčanki i Mojkovčana, a da je grad dobio sasvim drugačiji izgled, kazali su iz mojkovačkog DPS-a.

Zato, kako dodaju, svaki negativan komentar predsjednika Opštine Mojkovac Veska Delića na račun prethodnih vlasti, DPS-a i "uništenog grada", smatraju neprimjerenim i zlonamjernim jer, tvrde, ne odgovara istini.

"Delića podsjećamo da mu je usljed našeg domaćinskog vođenja lokalne samouprave, opština ostavljena bez ikakvih zaduženja te da su sve ustanove, preduzeća i organizacije čiji je ona osnivač uspješno poslovale", navodi se u saopštenju OO DPS Mojkovac.

Navode i da je dobro poznato da pregnućem DPS-a i kapitalnim razvojnim projektima započeta izgradnja Ski centra Žarski, ali kako dodaju, i mnogih drugih infrastrukturnih projekata, podrške poljoprivrednicima i razvoja malih i srednjih preduzeća.

"Takođe, seoski i eko turizam smo vrlo intenzivno razvijali, a širokom ponudom turističkih manifestacija, opremanjem turističkih objekata i pravilnom valorizacijom prirodnih resursa naše opštine, ponuda grada je u značajnoj mjeri upotpunjenija, sa brojnim benefitima za svakog građanina našeg grada", dodaju iz DPS-a.

Za razliku od zluradih i neargumentovanih

Poruke predsjednika Opštine Mojovac Veska Delića o radu vlasti čiji je, kako su kazali, glavni stožer bio DPS, govore sami rezultati.

"Dok o njemu i o listi koju je predstavljao na izborima najbolje govore scene u kojima se izborna pobjeda slavila klicanjem ratnim zločincima i mahanjem zastavama susjedne nam države", navodi se u saopštenju.

Deliću su poželjeli da nastavi da vodi i razvija grad onako kako su prethodnih dodina to oni činili.

"A njemu i njegovim koalicionim partnerima poručujemo da ćemo se i u narednom periodu neumoljivo boriti za temeljne vrijednosti Mojkovca, a na kraju i izboriti za iste", zaključuje se u saopštenju OO DPS Mojkovac.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније