Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

P.R.

04. 11. 2021. 15:03 >> 15:04

DPS MOJKOVAC

"Ostvarićemo rezultat da budemo na vlasti i naredni mandat"

U toku su pripreme za izbore, ostvarićemo rezultat koji će nam omogućiti da vršimo vlast i u narednom četvorogodišnjem periodu, saopštio je Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Mojkovac.

Kako navode, na juče održanoj sjednici OO DPS Mojkovac, razmatrane su dalje aktivnosti u susret predstojećim lokalnim izborima u našem gradu.

"Jednoglasno je podržan prijedlog Izvršnog odbora koji se odnosi na odborničku listu, a koji će dalje biti proslijeđen Predsjedništvu partije na usvajanje", naveli su u saopštenju.

Konstatovano je, kako navode, da se Crna Gora nalazi u veoma složenoj političkoj situaciji, i da značaj predstojećih izbora prevazilazi lokalni karakter.

"Istaknuta je važnost pune posvećenosti svih članova partije predstojećem izbornom ciklusu", dodaju u saopštenju.

Uvjereni su da će do sada ostvareni rezultati na lokalnom nivou, i vrijednosti za koje se DPS zalaže naići na razumijevanje građana Mojkovca.

"Naša partija će ostvariti rezultat koji će nam omogućiti da vršimo vlast i u narednom četvorogodištu", zaključili su u saopštenju

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније