Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

13. 02. 2022. 11:16 >> 11:17

KOTORSKA URA

Evropska vlada najracionalnije rješenje

Kotorska URA daje punu podršku formiranju evropske vlade jer smatra da je to najracionalnije rješenje u ovom momentu kako bi se izašlo iz duboke političke krize, navodi se u njihovom saopštenju.

Kotorska URA smatra i da izbori u ovom trenutku nijesu rješenje jer nije urađeno ništa po pitanju sveobuhvatne izborne reforme.

“Manjinska vlada nije koaliranje sa DPS-om jer oni neće biti u sastavu nove evropske vlade. Napadi koje URA ovih dana trpi  nisu ništa manji od onih koje smo trpjeli i od 1. septembra 2020. godine. I tada smo bili "izdajnici i prodane duše" za jedne i „heroji“ za druge a zapravo sve vrijeme vodimo svoju politiku”, kazali su iz URE Kotor.

Danas, kako dodaju,sti vokabular samo zbog toga što predlažu okupljanje oko centra i odblokiranje svih institucija bez kojih Crna Gora ne može naprijed.

“URA je kako tada tako i danas ostala istinski borac za građansku, pravednu i prospiriternu Crnu Goru koja nam je uvijek ispred svih partijskih interesa”, zaključili su iz kotorske URE.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније