Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 06. 2021. 10:31 >> 10:31
8

ČESTITKA IBRAHIMOVIĆU

Knežević nudi Bošnjacima iskrenu ruku saradnje

Lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević čestitao je Ervinu Ibrahimoviću izbor za novog predsjednika Bošnjačke stranke. Knežević je saopštio kako vjeruje da je bošnjački nacionalni korpus u Ibrahimoviću dobio istinskog lidera.

Knežević, kako se navodi u čestitki, vjeruje da će Ibrahimović uspješno predvoditi BS vodeći računa o kontinuitetu stava da je Crna Gora zajednička kuća njenih građana svih vjera i nacija. na dobrobit naše zemlje na putu ka Evropi, koja prati demokratske iskorake svih njenih potencijalnih članica.

"Uz čestitke Ervinu Ibrahimoviću na izboru za lidera Bošnjačke stranke, predsjednik DNP nudi iskrenu ruku saradnje, napominjući da su g. Ibrahimovića, u dobroj namjeri, povodom dogovora o nacionalnom pomirenju, već pozivali na dijalog Andrija Mandić i Knežević", saopštio je DNP.

Lider te stranke, kako je saopšteno, podržava stav Ibrahimovića i sa jučerašnjeg Četvrtog kongresa BS-a da "bez stabilne Bošnjačke stranke nema ni stabilne Crne Gore", i upućuje čestitke i novoizabranim članovima Glavnog odbora BS-a.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније