Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 06. 2021. 20:47 >> 20:49
28

NOVA SRPSKA DEMOKRATIJA

Sramna presuda, Mladić je pobjednik

Komentarišući presudu generalu Ratku Mladiću iz Nove spske demokratije (NSD) članice Demokratskog fronta (DF) presudu su nazvali sramnom a Mladića pobjednikom.

"Haški tribunal je sramnom presudom generalu Ratku Mladiću samo potvrdio da je antisrpska tvorevina, čija je isključiva namjera da ljude koji su u jednom trenutku bili vođe srpskog naroda predstavi kao krivce za građanski rat na području bivše SFRJ", kazali su iz NSD.

Oni navode da je general Ratko Mladić bio na čelu, "slavne vojske koja je vodila odbrambeni rat i koja je spriječila da se srpskom narodu ponove genocid u Jasenovcu, da se ponove klanja u Prebilovcima, Jadovnu, Kozari, i drugim stratištima na kojima su ljudi stradali samo zato što su bili Srbi".

General Mladić je, kako su kazali, nakon svega ostao pobjednik.

"Njegov narod je zahvaljujući njemu i drugim značajnim ljudima slobodan, iz velike borbe stvorena je naša Republika Srpska i to su činjenice koje ne može poništiti bilo kakav sud, niti bilo kakve lažne optužbe", zaključuju iz NSD-a.

Пратите нас на

Коментари28

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније