Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 05. 2021. 14:53 >> 19:35
69

BURNO U SKUPŠTINI

Vuksanović Stanković: Izdajnici; Milačić: Vrijeđate Vašu majku

U Skupštini Crne Gore opet žučna rasprava, ovoga puta između poslanice SDP-a Draginje Vuksanović Stanković i poslanika Prave CG Marka Milačića.

Vuksanović Stanković je, nakon izlaganja poslanika DF-a, poručila potpredsjedniku Skupštine Strahinji Bulajiću, da neće dozvoliti da se u Skupštini falsifikuje istorija Crne Gore.

Navela je i da je Bulajić bio dužan da prekine Milačića kada je to činio, negirajući postojanje Crnogorske pravoslavne crkve.

“Nećemo nikome u ovom domu da falsifikuje istoriju Crne Gore”, kazala je Vuksanović Stanović i poslanicima DF-a poručila da su izdajnici.

“Ko je izdajnik, vi vrijeđate Vašu majku?”, poručio je Milačić.

“Nemojte da mi se derete ovdje. Mene je moja majka, kao pravoslavna Srpikinja učila da je ovo moja država i da ja govorim crnogorskim”, kazala je Vuksanović Stanković, nakon čega je data pauza, a sjednica prekinuta.

Пратите нас на

Коментари69

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније