Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 11. 2013. 11:05 >> 11:05
9

ZADOVOLJNI REZULTATOM

SDP: Uspjeh u Petnjici dokaz da rastemo

SDP Petnjica ističe zadovoljstvo zbog izvanrednog rezultata na lokalnim izborima u Petnjici, a ovo je dokaz trenda rasta SDP na teritoriji cijele Crne Gore, koji će se nastaviti i u budućem periodu, navodi se u saopštenju te partije.

Lokalni SDP Petnjica je, kako kažu, ponosan na svoj način vođenja ove kampanje, koja je bila bazirana "na znanju, mladosti, radu, iskustvu, mudrosti".

"O snazi koju ova partija ima na teritoriji Opštine Petnjica najbolje govori podatak da je SDP na ovim lokalnim izborima pobijedila na 9 od 17 biračkih mjesta, čak je na jednom mjestu razlika između SDP i glavnog konkurenta bila trocifrena. Govoreći o statističkim pokazateljima ne može a da se ne pomene popravljen rezultat za 67 odsto u odnosu na prethodni samostalni nastup 2002. godine, ističe se u saopštenju", prenosi Portal Analitika.

u SDP-u smatraju da u Petnjici mora postojati dijalog između političkih subjekata, a sve to u cilju što bolje usluge građanima.

"Sa 11 mandata opravdaćemo povjerenje građana i bićemo im na usluzi boreći se za njihova prava, a u skladu sa istinom i pravdom koje su nam uvijek bile vodilje za dalje. Imajući u vidu da je u kampanju u Petnjici bila uključena cijela država sa svojom mehanizacijom i drugim vrstama pomoći, a sve na strani naših političkih protivnika, mi pozivamo da svi oni nastave svoje akcije i ulaganje u našu opštinu kako bi olakšali razvoj i konstituisanje Opštine Petnjica", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније