Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 04. 2021. 09:23 >> 09:24
12

DAMJANOVIĆ PITA

Gdje su sada "žiro račun patriote"?

Predsjednik Crnogorske kulturne mreže (CKM) Aleksandar Damjanović pitao je gdje su danas istaknuti kulturni stvaraoci da brane države, u momentu kada je velikosrpski nacionalizam okupirao Crnu Goru.

"Država im je podržavala projekte, dala nacionalne naknade i dodijelila Trinajestojulske nagrade, a oni su njoj dali ništa. Šta još država treba da im da, da bi stali na njenom braniku", pitao je Damjanović.

Nakon 30. avgusta kada je, kako kaže, velikosrpski nacionalizam okupirao Crnu Goru, "oni su se ušuškaki u beneficijsma koje vam je država dodijelila".

"Iz straha da ih Milan Knežević ne prozove tvitom i ugrozi njihove beneficije sakrili su se u mišiju rupu. Postoji samo jedna riječ kojom se oni mogu nazvati, a to je žiro račun patriote", rekao je Damjanović.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније