Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 11. 2013. 17:57 >> 17:57

NOVI LIST

Kršić: Petnjičani će iskoristiti šansu

Na izborima koji će biti održani u subotu Petnjičani će iskoristiti veliku šansu i okrenuće se razvoju svog grada, poručio je predsjednik Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore u Petnjici, Nihad Kršić.

"Nakon subotnjih rezultata biće jasno da se Petnjičani ne mogu varati praznim obećanjima i dezinformacijama onih koji su na vlasti pet, petnaest ili dvadeset pet godina. Oni znaju da su priče za malu djecu da ukoliko ne pobijedi DPS opština neće dobijati sredstva od države", smatra Kršić.

On ističe da se novac iz egalizacionog fonda dodjeljuje i isplaćuje svakoj opštini, bez obzira ko u njoj vrši vlast i sasvim je dovoljan za nesmetano funkcionisanje, ako se te pare ne rasipaju i ukoliko se pravedno i javno raspoređuju.

"Takve neozbiljne izjave funkcionera vladajuće stranke, kojima se potcjenjuje pamet Petnjičana i misli da nemaju zdravog razuma, je još jedan dokaz kako bi DPS htio da vlada Petnjicom. Isto tako bi sjutra pričali Petnjičanima da ne mogu ispuniti obećanja jer je kriza", poručuju iz Pozitivne.

Kršić je kazao da je DPS stranka čije članove mnogo više zanimaju fotelje u Beranama i Podgorici, nego li razvoj Petnjice.

"Oni Petnjicu vide samo kao odskočnu dasku za funkciju u Podgorici. Znaju Petnjičani da je vladajuća tročlana koalicija na vlasti na državnom nivou htjela i znala već je mogla da pokrene projekte koje sada obećavaju", poručio je predsjednik petnjičkog OO Pozitivne.

On je naglasio da je Pozitivna sigurna da će izbori biti prvi korak u pravcu otvaranja novih radnih mjesta.

"Svojim programom garantujemo otvaranje novih 45 radnih mjesta, ne računajući lokalnu administraciju, a za to potrebna sredstva iznose oko 800 hiljada eura", kazao je Kršić.

On je dodao da njegova partija čvrsto obećava svim građanima Petnjice da sve što obeća da će ispuniti, da će sve što započne završiti i da će sve odluke donositi u dogovoru sa građanima.

"To je i garant dobrog rezultata Pozitivne Crne Gore na subotnjim izborima u Petnjici", zaključuje Kršić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније