Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 06. 2020. 09:48 >> 09:47
7

MANS SAOPŠTIO

"Ogoljeno nasilje partijske policije"

Posljednja dešavanja u Budvi predstavljaju ogoljeno, brutalno nasilje partijske policije nad građanima Crne Gore, ocijenjeno je iz Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS).

 

"Najnoviji snimci na kojima se vidi da pripadnici policije šutiraju i tuku već onesposobljene i svezane građane, predstavljaju užasavajući dokaz brutalne političke zloupotrebe zarobljenih institucija", saopštio je MANS.

Istakli su da je prijetnja premijera Duška Markovića da se država za 15 minuta može obračunati sa političkim protivnicima predstavlja direktnu potvrdu da će se vlast "služiti svim sredstvima da sačuva vlast".

"U politički obračun se uključilo Specijalno tužilastvo koje u fijoci drži sve krivične prijave MANS-a protiv vrha režima, i pokreće postupke samo po političkom diktatu", kazali su iz MANS-a.

Najgora pravda je, istakli su, selektivna pravda .

"MANS će uvijek prijaviti svako kršenje zakona, bez političkih kalkulacija, jer niko ne smije biti nedodirljiv", kazali su iz MANS-a.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније