Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dan, Objavio: I. P. ]

27. 11. 2019. 06:52 >> 16:58
20

VASILJEVIĆ VJERUJE

Protesti DF-a dovešće do prelazne vlade

Demokratski front (DF) organizovaće proteste kao što je to uradio 2015. godine. Prvo će krenuti kampanja za proteste preko naših opštinskih organizacija, što možemo postići u vrlo kratkom roku, izjavio je jposlanik DF-a i potpredsjednik PzP-a Veljko Vasiljević.

On je rekao da se građani sjećaju da je DF proteste 2015. godine počeo organizovanom kampanjom iz oslobođenih Berana 13. jula, a da su protesti počeli na Krstovdan, 27. septembra.

“Sam datum početka novih protesta vam neću saopštiti, ali biće to posličnom principu i u momentu kad to građanima i DF-u bude odgovaralo. Što se tiče 'opozicionog bloka' i uopšte pojma opozicija, prvo moramo razjasniti pravo stanje stvari. Politička scena režirana je pod uticajem raznih subjekata koje kontroliše vlast. U tu režiju su uključene razne pseudopozicione partije i nevladine organizacije. Glavna politička uloga DF-a pomirenje građana i prevazilaženje nametnutih nacionalnih i ideoloških podjela predstavlja najveću opasnost za vlast koja počiva na razaranju crnogorske tradicije i na manipulacijama istorijskim činjenicama”, kazao je Vasiljević za Dan.

Kako je rekao, zato vlast stalno formira, finansira i medijski potencira lažnu opoziciju.

“U tu svrhu, kao direktna opstrukcija oslobođenju Crne Gore, DPS je preko ekspozitura formirao takozvanu Pozitivnu Crnu Goru. Svi se sjećaju da su upravo ti 'opozicionari' izdali Nikšić 2012. godine, kasnije i svekoliku Crnu Goru, spasavajući Vladu. Prevarili su svoje birače, ali su uradili ono za šta su napravljeni. Sada je njihov lider ambasador u Kini. Valjda je svakome jasno da je to dogovorena cijena trgovine, zamjena volje građana za lični interes i interes DPS-a”, kazao je Vasiljević.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније