Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 09. 2019. 20:51 >> 20:51

KOTORSKI I DPS ROŽAJE

Jednoglasno za Đukanovića i Markovića

Opštinski odbori Demokratske partije socijalista Kotor i Rožaje pružili su jednoglasnu podršku za izbor Mila Đukanovića za predsjednika i Duška Markovića za zamjenika predsjednika stranke na predstojećem Kongresu.

"Članovi i simpatizeri naše partije u Kotoru su, na sjednicama mjesnih obora koji su održani tokom septembra, pozdravili kontinuirane napore aktuelnih lidera Demokratske partije socijalista i Vlade na unapređenju ekonomskog i socio-društvenog života svih građana Crne Gore”, navode iz kotorskog DPS-a.

Kako ističu, na svim sastancima je ocijenjeno da je Đukanović sa najbližim saradnicima u proteklom periodu uspješno predvodio ključne reforme, a da je DPS već dugi niz godina prepoznata kao lider na ukupnoj društveno-političkoj sceni Crne Gore.

"Na sjednici su takođe razmatrana i aktuelna dešavanja na lokalnoj sceni uz zaključak da nova lokalna samouprava predvođena DPS pokazuje ozbijan stepen zrelosti i odgovornosti u odnosu na ono što su ključne potrebe građana Kotora. U susret predstojećem Kongresu, mjesni odbori su predložili veliki broj kandidata za članove novog saziva Glavnog odbora koji će svojim ličnim i profesionalnim referencama nesumnjivo značajno doprinjeti unapređenju kvaliteta rada ovog značajnog organa naše Partije. Opštinski odbor je takođe odabrao 10 predstavnika koji će učestvovati u radu VIII Kongresa DPS-a koji će se održati u Podgorici 30. novembra", naveli su u kotorskom odboru DPS-a.

Podrška Đukanoviću i Markoviću stigla je i iz DPS-a Rožaje, koji je utvrdio listu kandidata za organe partije na državnom nivou, kao i listu delegata koji će ih predstavljati na VIII Kongresu.

"Za članove Glavnog odbora DPS-a Crne Gore predloženo je 69 kandidata. Milo Đukanović i Duško Marković su obavljajući dosadašnje funkcije radili u interesu Crne Gore i svih njenih građana. Posebnu pažnju su posvetili afirmisanju multietničkog sklada i suživota različitih vjera i nacija, a to je jedna od temeljnih vrijednosti savremene Crne Gore", saopštili su iz rožajskog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније