Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

16. 08. 2019. 12:16 >> 12:20
1

ULCINJSKA URA

"Otrant olimpik" bez centa, a vi pričate bajke

U Ulcinjskoj URA navode da ako se izuzme Parking servis, bolja naplata boravišne takse i izraženi kulturni program, sve ostale aktivnosti izazivaju podsmijeh, naročito projekti u tom gradu o kojima se ovih dana priča.

 

 “Velika koalicija na vlasti prevazišla je samu sebe. Postala je veća komedija čak i od 30 odbornika. Sva sreća pa građani nisu imali nikakva očekivanja od njih pa su se sami organizovali, jer da su čekali Opštinu završili bi u blokadi baš kao i Ulcinj”, stoji u reagovanju Bara Vukovića ispred OO URA Ulcinj na najave novih projekata, o kojima su pisali mediji prethodnih dana.

Vuković naglašava da dok Ulcinj bude izlazio iz blokade za K1, biće bogatiji za resort “od ni manje ni više nego milijardu eura, sportski aerodrom i fabriku lososa”.

  “URA se raduje svakoj investiciji, ali usporite malo, da nam ne pozli na ovoj vrućini. Odmah da kažemo: projekat koji se tiče Mavrijana, prezentovali ste sebi samima. To je komično”, navodi se u saopštenju.

Vuković je postavio pitanja čelnicima ulcinjske Opštine.

“Pitamo Vas: je li tačno da ste kumu jednog funkcionera platili 14.000 eura da napravi animaciju koja se prikazala zaposlenima u Opstini. Kakvu ulogu je imao i predsjednik mladis DPS-a Tuzi, Marjan Junčaj i koliko je njemu isplaćeno iz gradske kase za ovaj projekat? Ovo više liči ne neko uslovljavanje i reketiranje potencijalnog investitora”, navodi se u saopstenju.

Kada je riječ o aerodromu, prema riječima Vukovića, već su ga najavljivali na desetine prethodnih gradonačelnika.

“A kada je riječ o lososima, prvo morate da riješite pitanje otpadnih voda, u suprotnom, treba otvoriti sušaru, jer će lososi odmah izlaziti kao dimljeni”, ističe Vuković.

“I tako, dok radnici ne primaju plate, a fudbalski klub ‘Otrant Olimpik’ sezonu počinje bez centa na racunu, vi pričate bajke. Pritom, ni to vam nije dosta, nego i gradite na divlje, a optužujete Vladu da vas ne razumije. Strašna vam je logika, kao da to nije to ona ista Vlada koju cine DPS i manjinski sateliti ili se tu nešto promjenilo. Ako jeste, dobrodošli u opoziciju!”, navodi Vuković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније