Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.

07. 04. 2022. 18:20 >> 18:22
3

URA ULCINJ

"Koalicija oko DPS-a spala na 12 odbornika"

Od široke koalicije okupljene oko DPS-a, koja je vladala od 2016, ostali su samo dugmići, od 30 odbornika ostalo je samo 12, saopštili su iz Opštinskog odbora Građanskog pokreta URA Ulcinj.

"Politički brodolom koji je doživio DPS u Ulcinju, Crna Gora ne pamti. Od široke koalicije okupljene oko DPS-a, koja je vladala od 2016, ostali su samo dugmići. Od 30 odbornika ostalo je u samo 12. Da ih podsjetimo da su ih iz lokalne vlasti prvo napustili kolege iz Force, a onda su ih sa formiranjem pobjedničke liste "Za novi početak" napustili svi, kako partneri, tako i građani", navode u saopštenju.

Ipak, kako ističu, to ih ne čudi od partije kao što je DPS.

"Čudi samo odakle snaga i elan Bogdanoviću i ostaloj veseloj i krnjoj ekipi da slave sopstveni brodolom. Vjerovatno u strahu od pecke iz centrale u Podgorici, na sve moguće načine pokušavaju stvoriti utisak da su oni pobjednici. Ipak, taj pokušaj se pretvara u komediju kada statistički pogledamo da su doživjeli brodolom od preko 50% podrške u odnosu na parlamentarne izbore 2020. godine. Na ovome im svakako treba čestitati, jer ovakvih proslava sa šampanjcem će, kako su krenuli, imati u svakoj crnogorskoj opštini. Iz brodoloma i brodolom, sa šampanjca na šampanjac, i tako redom ćete se direktno iz sna probuditi u političku prošlost", ističu iz OO GP URA Ulcinj.

Poručuju da su na biračkom mjestu Mjesna zajednica II od 772 imali na kraju samo dva glasa.

"Ipak, ko drugome jamu kopa, sam u nju upada. Ponižavali ste Ulcinj 30 godina u svakom obliku, pa nas ne čudi što danas vrijeđati inteligenciju svojim sugradanima. Na sreću Ulcinja, vaša politička snaga je danas potpuno inferiorna i brzo će pasti u zaborav", zaključuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније