Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

30. 07. 2019. 16:44 >> 16:44

JEDNOGLASNO IZABRAN

Jelušić predsjednik OO DPS Budva

Novoformirani Opštinski odbor Demokratske partije socijalista, sinoć je u Budvi jednoglasno izabrao Predraga Jelušića za predsjednika.

"Jelušić je rukovodio Opštinskim odborom od decembra 2018. godine, a nakon redovne izborne konferencije ponovo je predložen kao kandidat za tu funkciju, od strane radne grupe, na šta je Predsjedništvo partije dalo saglasnost", podsjećaju iz DPS-a.

Jelušić je, kao dodaju, zahvalio članovima odbora na jednoglasnoj podršci.

"Afirmišući kvalitetnu međusobnu komunikaciju kao garant uspjeha na predstojećim izborima, uz uvjerenje da je DPS u Budvi osnažen i sposoban da na novim izborima preuzme vršenje vlasti u Budvi", navodi se u saopštenju.

Sjednici je prisustvao i koordinator ispred Predsjedništva i politički direktor Demokratske partije socijalista, Tarzan Milošević, i kordinator ispred Izvršnog odbora, Andrija Radman.

"Milošević je izrazio zadovoljstvo izborom Predsjednika ali i sastavom novoformiranog odbora. On je takođe predstavio prioritete u budućem djelovanju i radu Opštinskog odbora DPS-a u Budvi", navodi se u saopštenju.

Kako navode iz budvanskog DPS-a, ovom sjednicom su i formalno zaokružene neophodne pripreme za predstojeći Kongres partije koji će biti održan krajem novembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније