Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

28. 07. 2019. 17:28 >> 17:30
3

IZMJENA IZBORNIH ZAKONA

DPS predstavlja rješenja naredne sedmice?

Demokratska partija socijalista (DPS) predstaviće naredne sedmice rješenja za izmjenu izbornih zakona koja su usaglašena na sjednici Odbora za izmjenu izbornog zakonodavstva, saznaje agencija MINA.

DPS će rješenja, koja su dogovorena na sjednici Odbora u kome su učestvovali predstavici civilnog sektora, naučne zajednice i vladajuće koalicije, predstaviti na konferenciji za novinare.

Iz DPS-a se nijesu oglašavali u vezi sa pisanjem Dana da je u saradnji sa međunarodnom zajednicom dogovoreno da se odluke o promjeni izbornih zakona donose četvoropetinskom, umjesto dosadašnjom dvotrećinskom većinom.

Kako se navodi, predstavnici Demokrata i URA-a, zauzvrat, pristali su da delegiraju dva člana u Odbor.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније