Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

30. 06. 2019. 14:04 >> 14:04
3

DPS SAOPŠTIO

Ulazak većine u SO Kotor legitiman čin

Ulazak odborničke većine u Skupštinu opštine Kotor je legitiman, transparentan i legalan čin, s obzirom da je VD predsjednika lokalnog parlamenta izabrala većina odbornika, saopštio je kotorski DPS.


"Ono što poražena strana, a skupštinska manjina, pokušava sada da izvede može se nazvati običnom politički jeftinom propagandom, ali nažalost, ona im služi samo kako bi jemstvenikom i protivpravnim radnjama sačuvali svoje fotelje. U posljednje dvije godine, koliko traje kriza sad već nepostojeće vlasti, prvo je obesmišljen rad lokalnog parlamenta, a zatim i na nezakonit način zapečaćena sala SO Kotor, a sve u cilju da bi odlazeći predsjednik Opštine (Vladimir) Jokić i Demokrate samostalno rukovodile gradom i krčmile novac iz opštinske kase na finansiranje svojih poslušnika", navode iz DPS-a.

Navedeni čin skupštinske većine je, kako su kazali, preduzet u cilju vraćanja grada Kotora u funkciju građanima i građankama, a posebno kako bi opštinske institucije počele nesmetano da funkcionišu.

"Besmisleno je da Kotor i svi građani našeg grada, budu taoci samozvanih 'demokrata' i njihovog populiste Vladimira Jokića koji zarad očuvanja funkcija ne prezaju od vršenja krivičnih djela. Ne možemo dozvoliti nepoštovanje Skupštine kao institucije, parlamentarne većine kao volje građana, ali prije svega, ne smijemo dozvoliti nepoštovanje građana i grada Kotora. Nedemokratsko ponašanje i vršenje pritiska propagandom zarad očuvanja funkcije moramo osuditi", kazali su iz DPS-a, uz napomenu da je vrijeme da se stane na kraj takvim postupcima.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније