Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina, Objavila: J.B.Č. ]

21. 05. 2019. 08:00   >>  07:58 12

ISPRED SKUPŠTINE

Danas protest pokreta Odupri se

Građanski protest pokreta Odupri se - 97.000, pod sloganom “Za nezavisnost od koverti”, biće održan večeras ispred Skupštine Crne Gore.

Lider pokreta Odupri se, Džemal Perović, kazao je da je protest nazvan "Za nezavisnost od koverti" i da očekuje podršku svih slobodnih građana koji žele nezavisnu državu bez koverti, organizovanog kriminala i korupcije.

“Građani su suvereni i njihovo je pravo da se bore protiv vlade i predsjednika koji vladaju korupcijom i organizovanim kriminalom”, rekao je on.

Kako je naveo Perović, očekuju da sa građanima budu svi oni potpisnici koji su svojim političkim i moralnim kredibilitetom garantovali da će se zalagati za principe i realizaciju ciljeva iz Sporazuma o budućnosti.

“Građani će ispred Skupštine pogledima tražiti njihova lica kako bi se uvjerili ko je tu i ko je još za realizaciju Sporazuma o budućnosti”, rekao je on.

Perović je kazao da su političke razlike normalne i razumljive, ali da je ovo trenutak da se zna ko je jasno za rušenje, kako je naveo, korumpiranog režima.

Protest će početi u 20 sati.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније