Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

10. 04. 2019. 17:26 >> 17:27
10

REAGOVANJE URA

"Kujović da kaže ko je nasrnuo na žene"

Iz Građanskog pokreta URA najoštrije su osudili nasilje nad pripadnicama pokreta Odupri se, koje su danas učestvovale u mirnom performansu ispred zgrade CEDIS-a i EPCG kada su živim zidom i lancima blokirali izlaz ove zgrade.

“Sumnjamo da je lice koje je izašlo iz zgrade uopšte i zaposleno u CEDIS-u, a da bi svoje sumnje razriješili sa celokupnom crnogorskom javnošću zahtijevamo odmah od policije da saopšti identitet lica koje je nasrnulo besomučki na žene i koje je snimljeno i uslikano sa nekoliko objektiva kamera. Od CEDIS-a i EPCG zahtijevamo da potom odgovore na pitanje da li je ovo lice uposleno u tim kompanijama”, navodi se u saopštenju.

Iz GP URA najavljuju i objavu video snimka incidenta na kojem se vidi lice osobe koja je nasrnula na žene.

“Ovo je sraman i nečuven potez nad mirnim i nenasilnim performansom”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније