Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

26. 01. 2019. 13:05 >> 12:33
2

ODBORNIK DEMOKRATA

"Loši uslovi za razvoj sporta u Glavnom gradu"

Očigledno je da su uslovi za razvoj sporta u Glavnom gradu izuzetno loši i da se sportska infrastruktura, odnosno projekti koji su obećavani čak i Strateškim razvojem plana grada za period od 2012. do 2017. godine, koristila samo kako bi se obmanjivali građani pred razne izborne procese koji su se dešavali u tom periodu, saopštio je odbornik Demokrata u Skupštini Glavnog grada Nikola Kažić.

"Već smo mnogo puta do sada govorili o problematici i izbornom obećanju izgradnje istočne tribine stadiona "Budućnosti", koja se nalazi u svakom predizbornom Programu DPS-a još od vremena gradonačelnika Mugoše, a apsolutno ništa nije rađeno povodom tog obećanja.

Takođe, iz vremena gradonačelnika Mugoše 2010. godine obećana je sportska dvorana u Tuzima koja se obećavala i pred naredne izborne procese, pa i pred lokalne izbore 2018. godine. I dan danas ista meta isto odstojanje, i nema ništa od početka radova," navodi Kažić u saopštenju.

On zaključuje kako je jasno da je vlast u Glavnom gradu loše vodila brigu o sportu i stvaranju uslova za što veće animiranje djece za bavljenje sportom.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније