Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

20. 11. 2018. 17:31 >> 17:10
3

ČESTITAO DAN OPŠTINE

Bečić zadovoljan razvojem Kotora, ne i Tivta

Lokalna uprava u Kotoru taj je grad postavila na drugo mjesto najboljih destinacija u istočnom Mediteranu, dok je Tivat, uprkos potencijalu, postao Opština poznata po neispunjenim obećanjima, kazao je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić u čestitiki povodom 21.novembra, koji obje opštine slave kao svoj Dan.

Bečić je Kotoranima i lokalnoj upravi čestitao realizaciju niza infrastrukturnih projekata.

"Znam da je asfaltirano, popravljeno i sanirano na desetine puteva u Kotoru, da u svim dijelovima Kotora ima novih trotoara i javne rasvjete, da su na mjestima rizika od obrušavanja stijenskih masa postavljene zaštitne mreže", poručio je on.

Kako je kazao predsjednik Demokrata, raduje ga što je saniran stadion malih sportova u Pobrđu i činjenica da je širom Kotora montiran veći broj dječijih igrališta, te što je Opština uspjela da obezbijedi besplatne udžbenike za đake prvake.

"Ne smije se zaboraviti ni to da je Kotor postigao suficit u iznosu od 4,8 miliona u budžetu. Kao što se vidi, teško je nabrojati šta je sve u Kotoru učinjeno samo za prethodnih godinu dana, a koliko je tek teško bilo sve to sprovesti u djelo. Na tome posebno čestitam rukovodstvu Opštine Kotor i želim mu da trend izgradnje Kotora i trend stvaranja povoljnog ambijenta za sve njegove građane nastavi nesmanjenim trudom i zalaganjem, jer sam siguran da su upravo ovakva nastojanja lokalne vlasti Kotor i situirala na drugo mjesto najboljih destinacija u istočnom Mediteranu i omogućila da on iza sebe ostavi i gradove koji su mnogo veći od njega", naglasio je Bečić.

Tivat predodređen da bude Opština koja može da pospješi razvoj CG

Predsjednik Demokrata je čestitao i Dan Opštine Tivat, naglasivši da bi ona svojim razvojem mogla da pospješi i razvoj cijele zemlje.

"Žalosno je što umjesto toga na teritoriji onoga što bi opština Tivat mogla i morala da bude imamo opštinu prepoznatu po neispunjenim obećanjima, opštinu koja se ne razvija skladno svom potencijalu i predodređenošću za razvoj, opštinu u kojoj se u svakoj sferi društva može prepoznati ko su privilegovani pojedinci, kome se i po čijoj naredbi opraštaju dugovi, za koga se grade zgrade, ko se oslobađa plaćanja komunalija", istakao je on.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније