Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

22. 10. 2018. 13:17 >> 13:00
2

REAGOVANJE

LP: Nije nas napusto nijedan član

Liberalna partija nema infromacije da je, u posljednjih godinu dana, bilo koji član napustio tu stranku, saopšteno je iz LP.

URA je juče saopštila da je grupa liberala, okupljena oko Blaža Rađenovića iz Kotora, Budve, Herceg Novog i drugih primorskih gradova pristupila tom Građanskom pokretu.

Iz LP kažu da je interesna grupica lokalnih funkcionera Opštine Budva okupljenih u budvanskoj opštinskoj vlasti koju predvodi Demokratski front sa Demokratama, pokušala sebi da digne cijenu tvrdeći kako su "liberali pristupili pokretu URA", jednom od partnera lokalne DF-Demokrate vlasti.

"Jasno je da se direktori lokalnih preduzeća u Budvi koje postavlja DF-Demokrate vlast, moraju dokazati novim gazdama, što je razumljivo, ali nikada nećemo dozvoliti da se lični interesi par pojedinaca ostvaruju preko leđa liberala i Liberalne partije, preko kojih su pomenuti i došli u fotelje za koje se sada dokazuju osvjedočenim protivnicima Crne Gore i napretka", saopšteno je iz LP.

Kažu da je liberal čovjek koji ne prelazi iz partije u partiju, već je lojalan član Liberalne partije i ideje liberalizma.

"Ovakva sinergija nas ne čudi, URA okuplja političke ostatke kojima je obavezna referenca u biografiji da su promijenili barem nekoliko političkih partija, tako da se i ova interesna grupacija koja se u medijima predstavila kao "liberali" odlično uklapa u ovaj "preletački" preduslov za članstvo", poručuju iz LP.

Navode i da Liberalna partija prema evidenciji članstva, nema infromacije da je bilo koji član napustio stranku u posljednjih godinu dana.

Ističu da je zabilježen rast od nekoliko stotina novih članova, naročito u Opštinama u kojima je LP uspjela da povrati lokalni parlamentarni status i dokaže vrijednost svoje evropske liberalne politike.

"Raduje nas međutim uvođenje novih trendova u crnogorsku politiku, iz saopštenja pokreta URA saznali smo da je moguće da se jedan čovjek ili nekoliko ljudi ujedini sa jednom političkom partijom, URA-Demokrate. Prkosi zdravom razumu i fizici ali je potez vrlo logičan iz vizure ličnih interesa", saopšteno je iz LP.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније