Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

05. 10. 2018. 10:50 >> 10:30
3

MILAČIĆ I STANOVIĆ

Džaba promjene izbornih zakona, bez sloge opozicije

Opoziciji su uzaludne sve eventualne promjene izbornog zakonodavstva, ukoliko nema opozicione sloge i kolegijalnosti, ocijenili su predsjednici Prave Crne Gore i Pokreta za Pljevlja, Marko Milačić i Novica Stanić.

Milačić i Stanić održali su radni sastanak u Pljevljima, u sklopu jednogodišnje terenske kampanje ''Kucamo na Prava vrata'', koju je Prava Crna Gora započela prije nekoliko dana.

"Nakon niza sastanaka čelnika ove dvije partije, na kojima je, podsjećamo, najavljeno i objedinjavanje snaga što će, između ostaloga, predstavljati spoj mladosti i iskustva, Milačić i Stanić su analizirali političku situaciju u Pljevljima, ali i u Crnoj Gori. Istakli su da je upravo ovog ljeta došlo do kulminacije antisrpskog raspoloženja od strane vladajuće koalicije, što je bilo manifestovano u više povezanih istupa, poput slanja crnogorskog pukovnika na proslavu 'Oluje' u Knin, zabrane služenja liturgije SPC u Ulcinju, najavljenog zakona o oduzimanju crkvene imovine, proglašavanje Srbije i Srba okupatorima lijepljenjem plakata po Crnoj Gori, pa sve do činjenice da je danas u javnim institucijama zaposleno manje od 5% građana srpske nacionalnosti", navodi se u saopštenju.

Milačić i Stanić su saglasni da je neophodna terenska kampanja kako bi se poboljšao položaj srpskog naroda u Crnoj Gori.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније