Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

27. 07. 2018. 16:45 >> 16:31
23

NSD POZVALA

"Ambasada SAD u PG da istakne srpsku zastavu"

Nova Srpska demokratija(NSD) pozvala je Ambasadu SAD u Crnoj Gori da, u znak obilježavanja 100 godina srpsko-američkog prijateljstva i podizanja srpske zastave na Bijeloj kući 2018, istakne srpsku zastavu na svojoj zgradi u Podgorici, kako bi "poslali poruku srpskom narodu u Crnoj Gori da nijesu antisrpska država kakvom ih prepoznaje veliki broj građana."

"Ovaj gest bio bi izuzetno značajan i prenio bi snažnu poruku svima onima koji misle da mogu u Crnoj Gori graditi svoju nacionalnu i ličnu sreću na nesreći srpskog naroda. Smatramo da bi se tako lakše dozvali pameti i odustali od progona srpskih političara, intelektualaca, sveštenika i monaha i drugih pripadnika našeg naroda koji se diskriminišu po nacionalnoj osnovi", naglasili su iz Nove srpske demokratije.

Kako su kazali, danas bi u zaštitu srpskog naroda u Crnoj Goru sigurno stali srpski i američki naučnik Mihajlo Popun.

"On je još od svog prvog bogatstva koje je dobio zahvaljujući njegovim naučnim otkrićima 1900. počeo da pomaže srpski narod i to na način da sve što prikupi - dvije trećine šalje u Srbiju a trećinu šalje u Crnu Goru, kao i njegov prijatelj Vudro Vilson, predsjednik SAD-a koji je i istakao prije 100.godina srpsku zastavu na Bijeloj kući iz pijeteta prema našem narodu. Stoga vas još jednom pozivamo da postupite sjutra po primjeru ova dva velika čovjeka i pokažete da ubuduće nećete davati podršku diskriminaciji srpskog naroda u Crnoj Gori", naglasili su iz Nove.

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније