Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

20. 05. 2018. 10:58   >>  10:53 11

PODRŠKA KNEŽEVIĆU

DF sjutra organizuje "Marš na Spuž"

Demokratski front (DF) organizovaće sjutra manifestaciju podrške Milanu Kneževiću, pod nazivom "Marš na Spuž".

 

Nakon obraćanja članova Predsjedništva DF-a okupljenim građanima, uslijediće protestna šetnja – marš od Osnovnog suda, Bulevarom pored Ekonomskog fakuteta i "Pet udovica", starim putem za Danilovgrad, do ZIKS-a.

"Dolazak učesnika marša pred ZIKS očekuje se od 12:30 do 13 sati, gdje će se okupljenim građanima obratiti Slaven Radunović, poslanik DF-a i nosilac liste DF–SNP za Podgoricu, ali prije svega, u svojstvu poslanika, koji je prvi neustavno i nezakonito uhapšen tokom razbijanja mirnih protesta DF-a 17. oktobra 2015", navode iz DF-a.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније