Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

01. 04. 2018. 12:51 >> 14:58
32

RADULOVIĆ PORUČIO

"Mićko je pošao zbog Mladena, a DF neće poći"

Milan Knežević je politički zatvorenik i žrtva režima, saopšteno je tokom za­jed­nič­ke sjed­ni­ce Glav­nih od­bo­ra svih kon­sti­tu­e­na­ta De­mo­krat­skog fron­ta, u pro­ši­re­nom sa­sta­vu. Podršku Milanu Kneževiću dao je i Mladen Bojanić, a iz DF-a su poručili da je on budući predsjednik Crne Gore.

"Ovo je skup podrške Milanu Kneževiću, koji je nevino osuđen", kazao je funkcioner DF-a Predrag Bulatović i dodao da DF neće dozvoliti da se ostvare naumi režima o progonu DF-a.

Progon DF-a, kako je kazao Bulatović, traje od kad su razbijeni njihovi protesti u Podgorici.

"Milan Knežević je tada bio žrtva, ali u ovom režimu u zatvoru je Knežević, a na slobodi su kriminalci, koji sjede u Vladi i njihovi partneri", kazao je Bulatović.

On je naveo da je Milan Knežević politički zatvorenik. "Ovaj režim je sprema da u svakom momentu pošalje vojsku i na Srbiju i na Crnu Goru", naveo je Bulatović. On je saopštio da je Milan Knežević dao žrtvu za pobjedu nad režimu.

"Milan je hrabro i ponosno na sebe to podnio, jer zna da je to nepravda i da iza toga stoje organizovane kriminalne grupe", poručio je Bulatović i dodao da su uz Kneževića DF i slobodna Crna Gora.

Funkcioner DF-a Branko Radulović je saopštio da je danas Crna Gora pred velikim izazovima. "Mi nismo nastali zbog fotelja, već zbog iskušenja Crne Gore, zato Mićko još jedan veliki pozdrav od tvojih saboraca", kazao je Radulović.

"Mićko je pošao zbog Mladena, a mi nećemo poći", kazao je Radulović. On je saopštio da predsjednički izbori neće biti regularni. 

Medojević: Ovdje se bije bitka za našu hrišćansku pravoslavnu Crnu Goru

Lider PzP-a Nebojša Medojević je kazao da je DF na dobrom putu i da ih nije strah režima.

"Put istine i pravde je put golgote, ko ide tim putem mora biti spreman na žrtve, a mi smo spremni za taj put, ovdje se bije bitka za našu hrišćansku pravoslavnu Crnu Goru", poručio je Medojević i dodao da je Crnogorac, te da Crna Gora može postojati samo ako je zajednička kuća za sve.

Učesnici skupa su aplauzom pozdravili majku Milana Knežević.

Lider NOVE Andrija Mandić je saopštio je da je Milan Knežević nevin. On je naveo da režimu odgovara, da su građane uplašeni, te da smjenu u policiji nijesu dovoljne.

"Ovdje treba da bude smijenjena Vlada", kazao je Mandić i dodao da je to jedini put.

Predsjednik Radničke partije Janko Vučinić je saopštio da nije Milan Knežević u zatvoru zbog toga što je gurao policajaca, već zbog njegovih izjava upućenih režimu.

"Mi smo u Frontu ostali još jači i jedinstveniji. Daleko od toga da su nas slomili. DF je nikada jači, nikada složniji", poručio je Vučinić.

Kon­sti­tu­en­ti DF-a su No­va srp­ska de­mo­kra­ti­ja, Po­kret za pro­mje­ne, De­mo­krat­ska na­rod­na par­ti­ja, Rad­nič­ka par­ti­ja, De­mo­krat­ska stran­ka je­din­stva, kao i dio Par­ti­je uje­di­nje­nih pen­zi­o­ne­ra i in­va­li­da ko­je pred­vo­di Vo­jo Vu­le­tić.

Пратите нас на

Коментари32

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније