Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

18. 03. 2018. 13:28   >>  13:25 6

STANIĆ PORUČIO

"Umjesto ministara, na stubu srama službenici"

Portparol SDP-a Mirko Stanić saopštio je da su umjesto "nesposobnih DPS i satelitskih ministara, direktora i starješina" na stub srama su stavljeni vatrogasci, medicinske sestre, učiteljice, portiri zbog toga što su tražili svojih 200 ili 80 ili 320 eura, nepravedno oduzetih.

"Sve sami `neprijatelji države` po DPS razmišljanju. Spisak neprijatelja domovine se ubrzano dopunjava, tako da će na njemu završiti svi koji nešto pošteno u Crnoj Gori rade - članovi Savjeta RTCG, ljekari, profesori, novinari, kritičari vlasti, odbornici opozicije, vatrogasci, učiteljice, majke sa troje djece, NVO prvaci, državni službenici…", saopštio je Stanić.

On je kazao da bi zdrav razum nalagao da u Vladi razmišljaju o kaznama za one koje su oštetili državu "u slučaju `Limenka` (10.500.000 eura), u slučaju garancija za KAP (126.000.000 eura), Željezaru (23.600.000)".

"Da razmišljaju zašto se Glavni grad ne pridružuje krivičnom gonjenju protiv Miomira Mugoše u slučaju optužbe da je oštetio Podgoricu za 6.500.000 eura. Da politički, a bogami i krivično, gone ministra koji je `zaboravio` da ugovori Petlju na Smokovcu, što će građane koštati 30.000.000 eura", istakao je Stanić.

On je kazao bi trebalo da razmišljaju da "na stub srama stave DPS starješinu koji čistatici ili portiru nije obračunao regres ili topli obrok" 

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније