Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina; B.V.

20. 02. 2018. 14:34   >>  14:33 2

NEZADOVOLJNI LEKIĆEM

Miljanić i Pavićević napustili Demos

Članovi Predsjedništva Demosa Srđan Pavićević i Zoran Miljanić podnijeli su ostavke na te funkcije i u članstvo te partije.

"Razlog ovakve naše odluke je duboko neslaganje sa načinom vođenja Demosa od predsjednika Miodraga Lekića u dužem vremenskom periodu, što je rezultiralo kontinuiranom slabljenju Demosa, a najbolje se ogleda u postignutim izbornim rezultatima", navodi se u saopštenju.

Pavićević i Miljanić navode da su, suočeni sa činjenicom neprihvatanja lične odgovornosti, bili prinuđeni na takav čin.

"Ostajemo i dalje privrženi ideji suštinskih promjena u crnogorskom društvu, koje će dovesti do izgradnje Crne Gore kao države moderne građanske demokratije", poručili su oni.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније