Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B. [ Dnevne novine ]

30. 11. 2017. 08:00 >> 07:38
12

STANIŠIĆ O IZBORIMA

"Opozicija nikad gora"

Poslanik DPS Obrad Mišo Stanišić kaže da je još jedna izborna pobjeda Demokratske partije socijalista, ovog puta ubjedljivija nego ikad do sad, znak odgovorne, organizovane i pred građanima ozbiljne partije.

"Opozicija nikad nije bila gora i neozbiljnija, destruktivnija i frustrirana, i prije, a i na dan samih izbora. Svjesni svog debakla, služili su se svim i svačim da onemoguće građanima da izađu na birališta. Tužilaštvo i nadležni državni organi moraju vinovnike i organizatore ovakvog ponašanja privesti pravdi. Ti politički zgubidani izgubili su osjećaj za demokratiju i političku korektnost. Razumijem da su u problemu, jer su im građani Mojkovca, Cetinja, Tuzi i Petnjice okrenuli leđa, ne vjerujući u njihova podmetanja i laži. Ali, ne razumijem kako ne shvate da ih ovakvo ponašanje ne može kandidovati da dođu na vlast. Ko gubi, ima pravo da se ljuti, ali ne da negira ono što je čisto kao suza”, kazao je Stanišić za Dnevne novine.

Prema njegovim riječima, DPS je u Mojkovcu znala da je opozicija svjesna najvećeg poraza do sada. DPS je, kako kaže Stanišić, vodila ozbiljnu i korektnu kampanju.

“Na dan izbora smo ostali prisebni i nijesmo nasjeli na provokacije, a rezultat izbora, ne samo u Mojkovcu, nego i ostalim opštinama, govori da se građani ne mogu prevariti i da DPS ima najbolji program, a što je još bitnije, da taj program preko Vlade i lokalnih uprava u potpunosti realizuje”, kazao je poslanik DPS.

 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније