Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

23. 11. 2017. 12:17 >> 11:52
5

CETINJE

URA: Komunalna lijepi postere DPS-a

Cetinjska URA je dostavila je medijima video materijal na kome je, kako tvrde, prikazano kako predstavnici Komunalne policije Prijestonice, na javnim površinama lijepi propagandni materijal DPS-a.

 

Kako navode iz URE, sa dva službena vozila, komunalne policajce, "prate aktiviste DPS-a i pomažu im pri lijepljenju postera te partije".

U Građanskom pokretu URA kažu da nisu začuđeni takvim postupanjem, jer su na Cetinju i u Crnoj Gori, odavno sve lokalne i državne institucije stavljene u službu partijskih interesa, ali nakon dostavljanja ovakvih dokaza, pozivaju sve inspekcijske službe i druge nadležne institucije da hitno reaguju.

„Rad Komunalne policije ne plaća Demokratska partija socijalista (DPS), već je plaćaju svi građani Prijestonice, pa je ovakvo postupanje - najblaže rečeno skandalozno. Umjesto da pripadnici Komunalne policije održavaju red na Cetinju i čuvaju naše javne površine, oni su se i na ovim izborima stavili u službu kriminalnog DPS-a, u očajničkom pokušaju odbrane neodbranjivog i ostanka na vlasti. Međutim, građani Prijestonice su im i ovog puta poručili da im je - sve džaba. Lokalne službe mogu zloupotrebljavati još svega tri dana, nakon čega će iste raditi isključivo u korist svih građana i imovine našeg grada, a ne u korist lokalnih kriminalaca“, ukazali su u cetinjskom odboru pokreta URA.

URA podsjeća da su dani DPS-a na Cetinju konačno odbrojani, čega su oni dobro svjesni, a kao rezultat toga jeste i mobilisanje ukupne lokalne infrastrukture u partijske svrhe, svega nekoliko dana pred izbore.

„U svim normalnim državama, za ovako brutalno kršenje Zakona o komunalnoj policiji i ukupnih nadležnosti, institucije bi morale odmah reagovati. Međutim, svjesni smo gdje živimo, pa znamo da je jedini način da se lokalne službe dovedu u red, taj da svi zajedno pošaljemo DPS na smetlište crnogorske prošlosti. Jer za istoriju nisu dorasli“, ukazali su u cetinjskom pokretu URA.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније