Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: M.L.B.

16. 11. 2017. 12:23 >> 12:01
9

REAGOVANJE SNP-A

"Đukanoviću smo i dalje kost u grlu"

Dok god nas napada DPS znači da smo na dobrom i pravom putu u borbi za pravnu državu, poručili su iz mojkovačkog SNP-a.

Predsjednik OO SNP Mojkovac Veselin Jovanović, kaže da su DPS i Milo Đukanović svjesni činjenice da poslije 26. novembra i Mojkovac prelazi u opozicione ruke.

Za Đukanovićeve izjave sa skupa u Mojkovcu, kaže da su neistine i izmišljotine upućene ka partiji, “koja mu je u političkom smislu, bila i ostala, kost u grlu”.

“Ne birajući riječi, na jedino njemu svojstven način, po ko zna koji put proziva Socijalističku narodnu partiju Crne Gore kao neprijatelja svoje države. I to baš u Mojkovcu! Ako je jedini grijeh našoj partiji, to što smo smatrali da je državi Crnoj Gori ljepše u zajednici sa Srbijom, ponosimo se tim grijehom”, poručio je Jovanović.

Jovanović optužuje Đukanovića da je veći neprijatelj Crne Gore, nego, kako kaže "sve crnogorske političke strukture".

“Vi ste, Đukanoviću vašom politikom opljačkali i pljačkate Crnu Goru, Vi ste Đukanoviću doveli do toga da Crnu Goru prepoznaju kao zemlju korupcije, kriminala i nerasvijetljenih ubistava, Vi ste Đukanoviću ojadili sjever države, ugasili fabrike uključujući i, kako Vi rekoste “Duškov Mojkovac,,! Za vrijeme Vaše vladavine sjever je napustilo više građana nego za vrijeme ratova. Vi ste najveća pohara Crne Gore!”, poručio je Jovanović.

On kaže da za razliku od Đukanovića, SNP zna je.

“Za razliku od vas mi smo ljudi iz naroda i za narod! Za razliku od vas mi se borimo za budućnost i kvalitetniji život svih gradjana! Za razliku od vas, koji se bavite prošlošću, mi želimo ljepšu budućnost! Za razliku od vas mi smo protiv korupcije, kriminala i privatne države! Za razliku od vas, koji žive na starim podjelama, mi želimo nova radna mjesta! Za razliku od vas, mi volimo i Mojkovac i Crnu Goru! I za razliku od vas, Đukanoviću, mi se zalažemo za Mojkovac dostojan čovjeka!”, kazao je Jovanović.

On ističe i da na vlast u Mojkovcu dolazi neka nova, “odgovorna, poštena i domaćinska vlast, na čelu sa Socijalističkom narodnom partijom”.

“Građani vrlo dobro znaju da, dok god nas napadate vi iz DPS-a znači da smo na dobrom i pravom putu u borbi za pravnu državu, državu koju vidimo u Evropskoj uniji, za bolji život i evropski standard i Mojkovca i naše Crne Gore”, zaključio je Jovanović.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније