Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R. [ Mina ]

07. 10. 2017. 17:07 >> 16:37
13

URA TVRDI

"Istraživanje dokaz da je DPS u problemima"

Njanovije istraživanje agenicije DeFacto najbolji je dokaz da Demokratska partija socijalista (DPS) “puca po svim šavovima” i da se nalazi u velikim problemima, ocijenjeno je iz Građanskog pokreta URA.

Istraživanje agencije DeFacto pokazuje da DPS podržava 38 odsto građana, Demokratsku Crnu Goru 26,1 odsto, a Demokratski front 12,2 odsto građana Crne Gore.

“Najbolji pokazatelj da DPS puca po svim šavovima i da se nalazi u velikim problemima, jeste ponovno angažovanje proslavljenog spin-majstora i “nezavisnog analitičara” Miloša Bešića, da bi se rejting opozicionih partija drastično smanjio i naštelovao, a ljudi doveli u zabludu”, navodi se u reagovanju URE.

Oni tvrde da su “istraživanje” naručili oni čiji je interes popravljanje rejtinga na Cetinju i Mojkovcu, i da nije ništa drugo do pokušaj hrabrenja posrnule infrastrukture - koja vidi da brod tone velikom brzinom i da su političke promjene neizbježne.

“Nakon nekoliko krugova terenske kampanje, cetinjska URA bilježi najveću podršku i povjerenje opozicionih građana Prijestonice, dok se u Mojkovcu ta podrška kreće u rasponu od dva do tri odbornika. Toliko o Bešićevim spinovima, ali i vapajima svih drugih dvorskih analitičara”, kazali su iz URE.

Oni ističu da će najbolji odgovor svim plaćenim “nezavisnim istraživačima”, dati rezultati predstojećih lokalnih izbora na Cetinju i u Mojkovcu.

Oni dodaju da se u “nezavisna” istraživanja Miloša Bešića vjeruje koliko i u "poštenje Svetozara Marovića i dobronamjernost Branimira Gvozdenovića".

Iz URE su ocijenili da će kako se izbori budu bližili, DPS i njima slične partije aktivirati sve više analitičara koji decenijama uživaju privilegije dvora, u očajničkim pokušajima da sačuvaju vlast.

"Međutim, ovakvo vrijeđanje zdravog razuma i inteligencije građana im sigurno neće pomoći. Kriminalne grupe bez sumnje odlaze u političku prošlost, gdje im je i mjesto, a Cetinje, Mojkovac i cijela Crna Gora će konačno dobiti normalnu, zakonitu i legitimnu vlast”, navode iz URE.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније