Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

06. 10. 2017. 10:44 >> 10:13

SDP PORUČUJE

Cetinjanima dosta praznih obećanja

Cetinjanima je dosta praznih obećanja, velikih riječi, podjela, političkih prepucavanja i partijskih nadmetanja, saopštio je nosilac liste Socijaldemokratske partije (SDP) Nikola Đurašković, navodeći da njegova stranka dobija svakog dana sve veću podršku građana Prijestonice.

 

Iz SDP-a su saopštili da su mladi aktivisti i članovi cetinjskog Odbora njihove stranke proteklih dana pojačali terensku kampanju i obišli više naselja i domaćinstava u Prijestonic.

“Rezultati sa terena pokazuju ogromnu podršku građana našoj politici i prevazilaze i naša najbolja očekivanja”, tvrde oni.

Đurašković je, kako se dodaje, obišao veliki broj domaćinstava na Cetinju u društvu lidera SDP-a, Ranka Krivokapića, i u direktnom razgovoru sa građanima predstavio program razvoja i tim kvalitetnih i profesionalno ostvarenih ljudi “kojima je glavni politički cilj promjena aktuelne vlasti i formiranje kvalitetne, građanima okrenute lokalne uprave koja će vratiti povjerenje u budućnost grada i učiniti da oživi crnogorska Prijestonica”.

“U našoj viziji Cetinja, naši sugrađani nijesu samo posmatrači i podstanari u vlastitoj kući. Svi zajedno moramo da gradimo bolju Prijestonicu kao grad prosperiteta, budućnosti i zadovoljnih građana“, kazao je Đurašković.

On je dodao da su reakcije sugrađana odlične i, kako je ocijenio, pokazuju da je Cetinjanima dosta praznih obećanja, velikih riječi, podjela, političkih prepucavanja i partijskih nadmetanja.

„Velika podrška i spremnost da se podrži naša politika su svakog dana sve veći i pokazuju nam da smo na pravom putu i u svakom trenutku na raspolaganju svakom našem sugrađaninu. Siguran sam da će SDP ostvariti do sada najbolji rezultet na Cetinju“, kazao je Đurašković. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније