Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

01. 10. 2017. 11:19 >> 10:49
2

KONATAR PITA BRAJOVIĆA

Ko će platiti 30 miliona za auto-put?

Informacija da će građani Crne Gore platiti dodatnih 30 miliona eura za izgradnju neplanirane petlje “Smokovac“, na auto-putu, je skandalozna, ali zvuči vrlo realno kada se zna da je za to odgovoran nekadašnji ministar saobraćaja, predsjednik SD-a i prvi čovjek afere "Ramada", Ivan Brajović, ukazao je potpredsjednik pokreta URA Miloš Konatar.

Konatar podsjeća da je i sam premijer priznao da postoji problem oko petlje na Smokovcu.

"Najmanje što može uraditi jeste da pozove na odgovornost svoje koalicione partnere iz SD-a. Neće to Marković uraditi, jer je bitnije očuvati vlast, a građanima neće biti prvi put da plaćaju milione zbog Brajovića. Čak i sam Brajović u svom saopštenju kaže da je petlja na Smokovcu projektovana, ali ne kaže da je obuhvaćena ugovorom sa kinezima. A on to dobro zna, jer je upravo on odgovoran za ugovor o izgradnji auto-puta", ukazao je Konatar.

On je istakao da "Crna Gora nema vremena za gubljenje, jer građani više nemaju luksuz da sebi dopuštauju Brajovića i druge “Brajoviće“, na najodgovornijim pozicijama".

"Nama su potrebne reforme, potrebni su nam pošteni i stručni ljudi da gradimo nove i bolje puteve, bolnice, škole, vrtiće. Nikada više ne smijemo dozvoliti da zbog neznanja i neodgovornosti prosipamo državni novac, ne desetine miliona eura koje plaćamo svi mi gradjani ove zemlje, već ni jedan jedini euro", zaključio je Konatar.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније