Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

26. 07. 2017. 07:48 >> 08:08
21

RADUNOVIĆ SMATRA

Cilj DF-a nestabilna CG

Prepoznatljiva je strategija Demokratskog fronta. Njihov cilj je nestabilna Crna Gora i stanje permanentnih sukoba i incidenata. To je višegodišnja matrica njihovog političkog djelovanja, ocijenio je Miodrag Radunović, šef poslaničkog kluba DPS-a.

On je, komentarišući jučerašnji incident koji su poslanici DF-a izazvali na Administrativnom odboru, rekao da je ponovljena slika destrukcije i ponižavanja parlamenta.

"Poslanici DF-a proširili su repertoar uvreda i fizičkih nasrtaja na kolege iz vladajuće većine. Iako znaju da ukidanje imuniteta nije mjera političkog progona, već samo sprovođenje zakona jednako kao prema bilo kojem građaninu, njihovo ponašanje na sjednici Administrativnog odbora potvrđuje da oni u kontinuitetu ne poštuju ni kolege, ni institucije države Crne Gore, već da je riječ o političarima koji više ne umiju i ne mogu da funkcionišu u redovnom političkom sistemu, nego konstantnim pokušajem izazivanja nestabilnosti žele da sebi obezbijede jedino političko okruženje u kojem mogu da se snađu – anarhističko, sa trajnom nestabilnošću, kako bi otvorili prostor za njima svojstveno 'shvatanje' demokratije", rekao je Radunović za Pobjedu.

Na pitanje jesu li u DPS-u razmatrali ko bi mogao biti kandidat za predsjedničke izbore naredne godine, Radunović je rekao da je još rano za bilo kakve prognoze i nagađanja. 

Пратите нас на

Коментари21

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније