Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

21. 06. 2017. 07:41 >> 07:15
19

DO KRAJA NEDJELJE

Šćekić će pokušati da spriječi rascjep u SNP-u

Predsjednik opštine Berane i član Glavnog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Dragoslav Šćekić pokušaće u narednih nekoliko dana da spriječi totalni rascjep u toj partiji, nakon što je dio odbora sa juga i sjevera saopštio da ne priznaje odluke elektronske sjednice Glavnog odbora, saznaje Pobjeda.

Šćekić će do kraja nedjelje pokušati da razgovorima pomiri dvije zavađene struje u SNP-u od kojih je jedna predvođena odborima sa sjevera i juga, prema pouzdanim saznanjima Pobjede, intenzivno počela pripreme za formiranjenove partije.

"Predsjednik Berana će na razgovorima predložiti pomirenje i jedinstvo onih koji su podržavali Srđana Milića i onih koji su revoltirani situacijom i najradije bi napustili partiju i pravili novu", saopštio je izvor Pobjede blizak Šćekiću.

Više izvora lista je procijenilo da je Šćekićeva misija posljednja šansa da SNP ostane cjelovit imajući u vidu suprotstavljene stavove i jak antagonizam koji vlada u toj partiji.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније