Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

09. 06. 2017. 10:20 >> 09:53
15

KRIVOKAPIĆ OCIJENIO

Mirna smjena vlasti istorijski trenutak

Lider SDP-a Ranko Krivokapić ocijenio je da je "mirna smjena vlasti u Crnoj Gori istorijski trenutak, čak i veći od ulaska u NATO".

 

Krivokapić je, komentarišući političku situaciju u zemlji, rekao da nikad nije čuo da su "negdje nekada bili izbori i da je najavljen državni udar".

Govoreći o mogućem kandidatu na predsjedničkim izborima, koji bi trebalo da budu održani na proljeće 2018. godine, Krivokapić je, gostujući u emisiji Načisto na TV Vijesti, rekao da "nije bitno odakle će doći taj pojedinac".

"Bitno je da on predstavlja Crnu Goru na pravi način", kazao je Krivokapić.

Ocijenio je i da ova vlast ne predstavlja građane, "jer oni imaju manjinu u Crnoj Gori".

"Da imaju većinu oni se ne bi ovako ponašali. Njihovo ponašanje ih odaje", kazao je lider SDP-a. 

Krivokapić smatra i da nije nerealno da se predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović povuče sa čela partije.

On je optužio DPS i Demokratski front (DF) da forsiraju ratni jezik u Crnoj Gori i da se DF sam isključuje iz progresivnih snaga, te da je taj politički savez bio progresivniji dok je na njegovom čelu bio Miodrag Lekić.

Krivokapić je poručio i da se politička kriza u Crnoj Gori ne može riješiti bez posredovanja međunarodne zajednice.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније